fbpx
 

ONZE MISSIE

Het leven zoals we dat gewend waren, voor het coronavirus ons land bereikte, zal waarschijnlijk nooit meer helemaal terugkomen. Gezondheid is, voor velen, nog nooit zo belangrijk geweest als nu en de meeste doelen, dromen en idealen zijn niet meer realistisch. We zullen allemaal weer moeten bouwen aan vertrouwen, onze mentale en fysieke gezondheid, nieuwe doelen, onze bedrijven en aan de economie.

Ook voor mij veranderde er veel. Co4u zoals ik dat in eerste instantie bedacht had past niet in de situatie waar we ons allen in bevinden. Doordat ik mij inmiddels niet meer zo makkelijk het veld uit laat slaan en doordat ik geïnvesteerd heb in mijzelf, onder andere door te werken aan een positieve mindset, is het mij gelukt om Co4u in een record tempo om te toveren tot een bedrijf dat wel bij deze tijd past! Waar ik in eerste instantie op exclusieve locaties in binnen- en buitenland zoveel mogelijk professionals, ondernemers en organisaties, wilde helpen te groeien, ontwikkelen, (droom)doelen te realiseren & gezonder te leven, doe ik dat nu online. Ook ik moest daar even aan wennen. Maar ik kan nu vol overtuiging zeggen dat ook online de verbinding er kan zijn. En een groot voordeel is dat we zo in staat zijn veel meer individuen en teams te helpen richting een groei mindset en het succesvol realiseren van doelen!

Één ding dat ik echt niet wilde opgeven was het leren koppelen van doelen aan goede & gezonde gewoontes. Want hoe mooi is het als je dubbele winst kan behalen en je bij het werken aan je doel meteen ook bezig bent met stressreductie, gezonde voeding en/of beweging! Ik ben daarom opzoek gegaan naar professionals die net zo in dit concept geloven als ik en die mijn training kunnen aanvullen met hun expertise rondom goede en/of gezonde gewoontes. 

Onze gezamenlijke missie is het om ons steentje bij te dragen aan de (wederop)bouw en ontwikkeling van onze samenleving. Dit doen wij door samen met jou en/of je team op zoek te gaan naar de bedoeling, behoeftes en de bijbehorende doelen en vaardigheden. Door je te leren hoe je tot succesvolle realisatie komt en door je kennis en tools mee te geven over een groei mindset, goede gewoontes en stressreductie die de realisatie van je doel(en) kunnen vergemakkelijken.

Zo werken we samen aan (werk)geluk, cultuur versterking, veerkracht, vitaliteit en mooie doelen!

We hopen je snel te zien in één van onze trainingen of in een coaching traject.

https://www.co4u.nl/wp-content/uploads/2020/06/Droom-Durf-Doel-1-640x640.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image