fbpx
 

EVEN VOORSTELLEN...Marloes Smits

Hi,

Mijn naam is Marloes. Als mindfulness coach inspireer en coach ik millennials in hun zoektocht naar bewustwording en geluk. Dit zodat thema’s als self-care, stress-reductie en echt goed voor jezelf zorgen geen geheim meer zijn. Ik ben mega ambitieus, creatief, (bijna) altijd vrolijk en run mijn organisatie (naturalhappy.nl) volledig op mijn eigen manier.

Sinds 2019 ben ik gestart met het geven van Mindfulness workshops en trainingen voor bedrijven, particulieren & stichtingen. Het is mijn missie om Millennials te inspireren met de kracht van Mindfulness op een nieuwe, praktische & wetenschappelijk onderbouwde manier. Geen ingewikkelde, tijdrovende trainingen maar waardevolle tools die echt het verschil in jouw leven maken. Mijn trainingen zijn down-to-earth, super praktisch en het allerbelangrijkste: super laagdrempelig.  Iedereen kan het!

We leven in een fijne tijd waarin ontzettend veel mogelijk is. En toch spelen thema’s als angst, verwachtingen, stress en zelfvertrouwen een grote rol. Ook ik heb dit ervaren. Ik leerde mediteren en ondervond zelf de kracht van Mindfulness. Als avontuurlijke, kritische en praktische millennial werd ik diep in mijn hart geraakt.  In de periode die volgde besteed ik mijn tijd in het volgen van meditatielessen, las ik ontwikkelingsboeken en reisde de wereld over op zoek naar bijzondere retraites. Nu is het tijd om jou te inspireren in een training van co4u!

Ze zeggen ook wel: practise what you preach. Uren stilzitten op een meditatiekussentje? Dat is voor mij geen Mindfulness. Een positieve mindset, leven vanuit bewustwording & net even extra genieten van een wijntje op een terrasje, it is! In de trainingen van co4u leer ik je dan ook dat Mindfulness niet ‘zweverig’ is en het ook heel goed in te zetten is op de werkvloer!

https://www.co4u.nl/wp-content/uploads/2020/06/foto-website-s-2-160x160.png

MINDFULNESS TRAINERMarloes Smits

marloes@co4u.nl

bt_bb_section_top_section_coverage_image